VARFÖR OPTIMERA EN ENTREPRENADMASKIN?

Vi har ca 15 års erfarenhet av optimering av entreprenadmaskiner i Sverige.

Så länge ert fordon har en elektronisk bränsleinsprutning så kan vi hjälpa er med mer effekt och vrid där det behövs, mer kraft på lägre varv resulterar i lägre förbrukning. Ni kan även använda er av flera funktioner samtidigt utan att maskinen dippar eller sackar eller i värsta fall rent utav dör.

Vi har ca 15 års erfarenhet av optimering av entreprenadmaskiner i Sverige. Med vår optimering sparar redan tusentals liter bränsle varje år.

Vi klarar av de flesta märken och modeller som finns på den Europeiska marknaden, bl.a. Atlas, Case, CAT, Cummins, Doosan, FPT, Hidromek, Hitachi, Hyundai, Isuzu, JCB, Kobelco, Komatsu, , Kubota, Liebherr, Lännen, MB, Merlo, Metso, Perkins, Scania, Terex, Volvo, Volvo Penta,..

Vi kommer alltid på plats och utför optimeringen så det blir minsta möjliga besvär till er. Vi har heller inga dolda kostnader utan reskostnader ingår i priset.

Skulle det finnas ett riktigt brådskande ärende, så kan vi också fixa en del jobben på distans via TeamViewer på internet.

De flesta nyare entreprenadmaskiner använder en avgasrening i form av partikelfilter eller AdBlue -tillsats. När detta efterbehandlingssystem börjar krångla resulterar det inte bara i dyra kostnader för reservdelar utan det blir oftast långa och dyra stillestånd samt mindre produktion och dyra kostnader för stillastående maskin och personal. Vi hjälper er på ett snabbt och effektivt sätt att bli av med efterbehandlingsproblem.

Har ni problem med avgasreningen/efterbehandlingen på er maskin?

Har ni återkommande felkoder såsom AdBlue/SCR/DEF/DPF/EGR eller NOX -givare?

Vi kan hjälpa er!

Ring 0700-902238!

OBS! Det finns oftast möjlighet att fixa efterbehandlingen på flera olika sätt: med en modul som emulerar efterbehandlingssystemet, eller via omprogrammering av ecu/acm antingen på plats eller på distans via Team Viewer.

Vilket sätt som passar bäst är lite av en smaksak eller av en tidsfråga. Det behöver dock kommas ihåg, att t.ex. Volvos EGR -problem ej kan fixas med en modul utan kräver alltid omprogrammering av ecu. Programmerar man ecun så kan man passa på och öka styrkan och vridet också och sträva till att få en lägre förbrukning på köpet.

Nyheter på Facebook

SPARA PENGAR

Skaffa nya optimeringskunder till oss och spara samtidigt pengar i din egen optimering.

Kontakta oss för mer info: info@finskakillar.com

Läs kundutlåtanden om optimering av entreprenadmaskiner här!